Čišćenje radijatora

Čišćenje radijatora se radi obično na početku svake sezone. Čišćenje radijatora pomaže da se radijatori osveže i ukloni sva nataložena prašina. Čišćenje radijatora, montaža radijatora, popravka radijatora kao i sve ostale usluge, majstor za grejanje je dostupan 24h dnevno, sedam dana u nedelji.

Čišćenje radijatora – Majstor za grejanje

Čišćenje radijatoraVršimo pranje radijatora na celoj teritoriji Beograda u terminima koji vama odgovaraju. Grejnu sezonu treba dočekati spreman kako ne bi bilo nikakvih iznenađenja u najhladnijim danima, zbog toga je ispravnost radijatora veoma važna. Možda niste znali da prašina koja se vremenom svakako sakuplja na radijatorima, može da utiče na slabije grejanje čak i do 30%, što se svakako odražava i na emitovanje toplote u prostoru, ali i na same troškove grejanja. Kada su radijatori čisti i u potpunosti ispravni, dobijate uštedu energije i novca. Najbolji period da se obavi čišćenje radijatora jeste pred samu grejnu sezonu, a mi smo vam na raspolaganju i za ovaj vid intervencije.

Čišćenje radijatora Beograd

Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima i obavljamo pranje radijatora u svim gradskim opštinama. Postoji više načina da se obavi profesionalno čišćenje radijatora, neke od metoda su pranje radijatora parom, četkom ili čišćenje radijatora iznutra gde se uklanja sav nataloženi kamenac, prljavština i buđ što i te kako utiče na zagrevanje prostorije. Ne morate sami da se bavite ovim poslom jer ćemo se mi pobrinuti da on bude obavljen brzo i efikasno za jako kratko vreme. Uvek nas možete angažovati da proverimo stanje vaših radijatora, kotla i ostalih grejnih tela pred početak loženja, odnosno grejanja. Svakako je i vama u interesu da imate grejanje punog kapaciteta u privatnom odnosno poslovnom prostoru.

Sve usluge koje se odnose na popravku radijatora vršimo na vaš poziv. Ono što je takođe važno naglasiti, kod nas se vrši čišćenje radijatora po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Između ostalog obavljamo i servis TA peći, servis elektro kotlova, kao i kotlova na pelet, ugradnju podnog grejanja i sve što može da vam zatreba u ovom zimskom periodu, a tiče se grejanja. Na vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Nezadovoljni ste cenom struje i grejanjem kojim imate? Nudimo vam izradu instalacija grejanja u kući, stanu ili poslovnom prostoru kao i ugradnju sistema grejanja uz pomoć toplotne pumpe. Umesto kotla na struju ili pelet, toplotna pumpa vam omogućava uštedu potrošnje električne energije između dva to tri puta. Kontaktirajte nas za više informacija.

Call Now Button