Servis elektro kotlova

Servis elektro kotlova radimo za kotlove svih modela i proizvođača. Za servis elektro kotlova, servis kotlova na pelet, servis kotlova za grejanje kao i za sve ostale usluge majstor za grejanje je dostupan 24h dnevno, sedam dana u nedelji.

Servis elektro kotlova – Majstor za grejanje

Servis elektro kotlovaVršimo servis elektro kotlova na celoj teritoriji Beograda. Pružamo vam pouzdanu i profesionalnu uslugu u svim terminima. Iskoristite sve pogodnosti koje dobijate našim angažmanom, brza i efikasna usluga su samo deo onoga što možete da očekujete. Servis kotlova na struju obavljaju licencirani majstori sa višegodišnjim iskustvom u radu. Koristimo najsavremeniju opremu, na taj način vam osiguravamo uslugu na najvišem nivou kvaliteta, po svetskim standardima. Kada primetite i najsitniji problem, kontaktirajte nas kako bismo se pobrinuli za njegovo rešenje. Održavanje grejnih sistema je naša specijalnost, na raspolaganju smo vam u svako doba dana i noći. Kvalifikovan majstor za grejanje će obaviti neophodne provere elektro kotla pre i nakon intervencije. Vaš prostor napuštamo tek kada se uverimo da sve funkcioniše bez ikakvih smetnji.

Servis elektro kotlova Beograd

Servis elektro kotlova u Beogradu je intervencija koju svakodnevno obavljamo. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama. Bezbedan rad kotla zavisi od ispravnosti svih njegovih delova, pa u slučaju kvara neophodno je obaviti zamenu spornog grejača, ventila ili neke druge komponente. Zamena sigurnosnog termostata je takođe jedna od čestih intervencija, pored toga radi se i zamena elektro grejača, zamena elektro prekidača i zamena cirkulacione pumpe, kao najčešći kvarovi kod kotlova ovog tipa. Ispravan elektro kotao utiče i na uštedu energije, zato je najbolje ne odlagati njegovo servisiranje ukoliko se dogodi i najsitniji kvar. Majstor za grejanje će odgovoriti na sva vaša pitanja i posavetovati vas na šta da obratite najveću pažnju kada je rad elektro kotla u pitanju.

Obavljamo i servis kotlova na pelet, kao i servis TA peći, popravka radijatora, ugradnja podnog grejanja i sve ostalo što može da vam zatreba. Vršimo servis elektro kotlova po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Dostpuni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button