Servis elektro kotlova

Servis elektro kotlova radimo za kotlove svih modela i proizvođača. Za servis elektro kotlova, servis kotlova na pelet, servis kotlova za grejanje kao i za sve ostale usluge majstor za grejanje je dostupan 24h dnevno, sedam dana u nedelji.

Servis elektro kotlova – Majstor za grejanje

Servis elektro kotlovaVršimo servis elektro kotlova na celoj teritoriji Beograda. Pružamo vam pouzdanu i profesionalnu uslugu u svim terminima. Iskoristite sve pogodnosti koje dobijate našim angažmanom, brza i efikasna usluga su samo deo onoga što možete da očekujete. Servis kotlova na struju obavljaju licencirani majstori sa višegodišnjim iskustvom u radu. Koristimo najsavremeniju opremu, na taj način vam osiguravamo uslugu na najvišem nivou kvaliteta, po svetskim standardima. Kada primetite i najsitniji problem, kontaktirajte nas kako bismo se pobrinuli za njegovo rešenje. Održavanje grejnih sistema je naša specijalnost, na raspolaganju smo vam u svako doba dana i noći. Kvalifikovan majstor za grejanje će obaviti neophodne provere elektro kotla pre i nakon intervencije. Vaš prostor napuštamo tek kada se uverimo da sve funkcioniše bez ikakvih smetnji.

Servis elektro kotlova Beograd

Servis elektro kotlova u Beogradu je intervencija koju svakodnevno obavljamo. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama. Bezbedan rad kotla zavisi od ispravnosti svih njegovih delova, pa u slučaju kvara neophodno je obaviti zamenu spornog grejača, ventila ili neke druge komponente. Zamena sigurnosnog termostata je takođe jedna od čestih intervencija, pored toga radi se i zamena elektro grejača, zamena elektro prekidača i zamena cirkulacione pumpe, kao najčešći kvarovi kod kotlova ovog tipa. Ispravan elektro kotao utiče i na uštedu energije, zato je najbolje ne odlagati njegovo servisiranje ukoliko se dogodi i najsitniji kvar. Majstor za grejanje će odgovoriti na sva vaša pitanja i posavetovati vas na šta da obratite najveću pažnju kada je rad elektro kotla u pitanju.

Obavljamo i servis kotlova na pelet, kao i servis TA peći, popravka radijatora, ugradnja podnog grejanja i sve ostalo što može da vam zatreba. Vršimo servis elektro kotlova po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Dostpuni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Nezadovoljni ste cenom struje i grejanjem kojim imate? Nudimo vam izradu instalacija grejanja u kući, stanu ili poslovnom prostoru kao i ugradnju sistema grejanja uz pomoć toplotne pumpe. Umesto kotla na struju ili pelet, toplotna pumpa vam omogućava uštedu potrošnje električne energije između dva to tri puta. Kontaktirajte nas za više informacija.

Call Now Button